Prima - Sukupolvenvaihdoksen edessä

Prima, HH-kiinteistöpalvelut

Prima – Sukupolvenvaihdoksen edessä

kesäkuu 7, 2012
|

Kesän alkaessa tänne blogin puolelle aina kasaantuu hääaiheisia tarinoita tavallista enemmän, mutta muitakin hommia on ehditty tehdä. Elinkeinoelämän keskusliiton Prima -lehden kuvaukset taisivat olla jo alkuvuodesta, mutta en muistanut tai ehtinyt laittaa blogiin juttua näkyville. Lehtihän on aika tuhtia luettavaa ainakin satunnaiselle selaajalle, mutta minulle valikoitui mukava repparityyppinen kuvaushomma.

Tarkoitus oli piipahtaa Tampereen Hervannassa sijaitsevan HH-kiinteistöpalvelut toimistolla ja kuvata hieman yrityksen toimintaa ja johtajia. Jutussa oli kyse sukupolvenvaihdoksesta, joten luonnollisesti molemmat kaverit oli syytä saada ainakin yhteen kuvaan. Uusi toimitusjohtaja Tokke Salonen kierrätti minua nopeasti yrityksen tiloissa ja kuvauspaikat löytyivät helposti, muutama perusvarma kohde ja sitten jotain vähän erikoisempaa. Yritän aina aikataulun salliessa tehdä muutaman bonuskuvan joka saattaa olla erikoisempi kuvauspaikka, dramaattisempi valaisu tms. Aika hyvällä prosentilla nämä bonuskuvat ovat sitten juttuihin päätyneet ja niin kävi tälläkin kertaa että autotallissa kuvattu ”romukuva” päätyi aukeaman kokoisena lehteen. Se on aina mukava nähdä että lehdellä on rohkeutta käyttää kuvia isosti, vaikka sivumäärä onkin rajallinen.

Koska kyse oli repparista, kuvia tuli tehtyä aika reippaasti aina toimistolta työpajalle ja kaikkea tältä väliltä. Itsellä ei ole juurikaan kokemusta lehden taitosta, mutta voisin hyvin kuvitella että sitäkin hommaa on mukavampi tehdä kun on vaihtoehtoja ja valinnanvaraa.

Prima -lehti, sisalto

Prima -lehti, aukeama HH-kiinteistöpalvelut

Teen mielelläni asiakaslehtikuvauksia Tampereella, lähikunnissa ja tarvittaessa kauempanakin. Kun tarvitset asiallista kuvaajaa jolta homma hoituu, ota yhteyttä. Kaikkein mieluimmin kuvaan miljöössä, mutta myös studiokuvaus onnistuu.