Hääkuvat Suvi & Jarkko

Hääkuvat Suvi & Jarkko

lokakuu 3, 2010
|

Suvin ja Jarkon häitä vietettiin talvisen helmikuun tunnelmissa. Talvihäitä suunnitellessa mielessä on tietysti monella se ikuinen kysymys ”onkohan lunta”. Tällä hääparilla kävi hyvä tuuri sillä helmikuussa oli lunta mukavasti kaikkialla. Aloitimme dokumentaarisen hääkuvauksen luonnollisesti aamupäivästä, tässä tapauksessa hotellilta. Alkuperäinen idea oli, että kuvaisimme hotellin tyylikkäässä salissa, mutta vaihdoimme tämän mieluummin ulkokuvaukseen Tammerkosken rannalla. Kosken rannasta matkasimme Finlaysonin maisemiin pariin kohteeseen ottamaan vielä lisää kuvia. Kuvasimme myös hieman erikoisemman pystypanoraamakuvan, joka löytyy tästäkin kokoelmasta. Koska vihkiminen tapahtui Finlaysonin tunnelmallisessa kirkossa, oli järkevää että miljöökuvaus tehdään lähiympäristössä. Vihkimässä oli hääparille tuttu pappi, joten tämä tietysti vähensi kirkkoon liittyvää jännitystä.

Hääjuhlaa siirryttiin viettämään ravintola Pellavan tiloihin. Helmikuussa aurinko laskee suhteellisen aikaisin ja juhlapaikalla olleet kynttilät loivat kivan tunnelman juhlaan. Ohjelmassa oli tietysti vastaanoton ja onnitteluiden jälkeen lyhyet tervetuliaispuheet jonka jälkeen hääpari ja vieraat siirtyivät herkkupöytien ääreen. Puheita ja muuta ohjelmaa oli luvassa enemmän kakunleikkauksen jälkeen. Ennen bändin aloittamista nähtiin vielä ulkona erään häävieraan järjestämä tulishow.

Hääjuhlat jatkuivat pikkutunneille saakka iloisesti musiikin ja tanssin merkeissä. Näin valokuvaajan ominaisuudessa täytyy sanoa, että hienosti järjestetyt juhlat ja mikä tärkeintä, juhlat olivat hääparin näköiset. Ohjelmaa oli niin sekä aikuisille kuin lapsillekin ja uskon että kaikki viihtyivät erinomaisesti.

Suvin ja Jarkon hääpäivään mahtui paljon suuria tunteita ja pieniä yksityiskohtia. Dokumentaarinen hääkuvaus mahdollistaa näiden kaikkien ikuistamisen ja muistamisen vielä vuosien jälkeenkin.

Bestmanin Playboy -kengät

Hääkuva Väinö Linnan aukio Tampere

hääkuva-finlayson-panorama

Finlayson Kirkko Tampere

hääkuva bestman antaa sormuksen sulhaselle

Juhlavieraat onnittelevat hääparia

Häävieras halaa morsianta

Kerma ja vadelmahääkakku

Hääkakun leikkaus

Tulishow talvella

Häävieraat tanssivat

Hauskaa ohjelmaa hääjuhlissa

Lattialle jätetyt kengät hääjuhlissa

Hääpari juhlii vieraiden kanssa

Hääparin hidas tanssi