Hääkuvat Sanni & Juuso

Hääkuvat Sanni & Juuso

helmikuu 16, 2010
|

Nykyisin lähestulkoon aina ensimmäinen kontakti tulee sähköpostin kautta. Niin kävi myös Juuson ja Sannin hääkuvauksen suhteen. He etsivät sopivaa kuvaajaa hääpäivälleen, kuvaajaa joka olisi mukana aamupäivästä iltamyöhäiseen tallentamassa tunnelmia. Kuvaus aloitettiin hyvissä ajoin muotokuvilla miljöössä, joita menimme kuvaamaan hotelli Rosendahlin rantaan ja siellä sijaitsevaan Jalkasaareen. Vihkiminen oli jo kello 13, joten aloitimme kuvauksen hyvissä ajoin. Aamupäivällä oli ihanan rauhallista ja hääpari selkeästi nautti tunnelmasta sekä toisistaan. Tässä vaiheessa kirkkojännityksestä ei ollut vielä mitään tietoa.

Vihkiminen tapahtui Tampereella Messukylän vanhassa kirkossa joka on varsin tunnelmallinen pieni kivikirkko. Tunnelmaa luo vanhat lautalattiat ja kalkitut kiviseinät. Kesähelteellä kirkko pysyy myös suhteellisen viileänä johtuen juuri käytetystä rakennustekniikasta. Vihkitoimituksen jälkeen ulkona odotti kunniakuja teekkarihattujen kera, sillä osa juhlavieraista oli Juuson ja Sannin ystäviä opiskeluajoilta.

Hääjuhlaa siirryttiin viettämään Nokialle, Kerholan juhlataloon. Kerhola sopii hienosti isommallekin porukalle, sillä tilaa riittää varmasti. Pidän aina hääasiakkaideni kanssa kuvauspalaverin, jotta tiedän tarkalleen päivän ohjelman. Tälläkin kertaa minulla oli etukäteen tieto ”normaalin” ohjelman lisäksi yllätysnumeroista kuten morsiamen ryöstöstä jne. Ilta jatkui hyvän ruoan, juoman sekä muusikin merkeissä. Juhlissa oli mukana myös paljon lapsia, joille oli järjestetty kviaa tekemistä, tärkeä seikka juhlien viihtyvyyden kannalta.

Kysyin juhlien jälkeen hääparilta seuraavan kysymyksen: ”Mitä odotitte hääkuvaukselta / hääkuvaajalta ja miten vastasin näitä odotuksia?”

Vastauksena sain seuraavaa: ”Odotimme kauniita, tilanteet vangitsevia kuvia koko päivän ajalta. Halusimme, että kuvista välittyy tunteita. Lisäksi halusimme, että voimme unohtaa koko kuvauksen ja jättää sen ammattilaisen harteille. Eipä kai sitä tarvitse sen enempää avata kuin että odotuksemme täyttyivät täysin. Kiitos siitä!”

hääpari rosendahlin rannassa

hääpari kaislikossa

teekkareiden kunniakuja hääparille

lasten hääkortti Sannille ja Juusolle

häävieraat tanssivat letkajenkkaa

sukkanauhan heitto hääjuhlassa

lusikkaleivät jälkiruokapöydässä

rosvot ryöstävät morsiamen

häävieras jolla päässä vanha teekkarihattu

juhlapaikka Kerhola, Nokia