Hääkuvat Saara & Jari

Hääkuvat Saara & Jari

helmikuu 15, 2010
|

Niin se vain on vielä 2000-luvullakin että hyvien ystävien ja tyytyväisten asiakkaiden voima on uskomaton, eli toisin sanoen puskaradiota on jälleen kiittäminen siitä, että päädyin kuvaamaan Saaran ja Jarin hääpäivää elokuussa 2009. Saaran sähköpostin ja hääpäivän välillä ehti tapahtua paljon ja suhteellisen isojakin muutoksia mm. juhlapaikan suhteen, mutta hääpalaverissa kaikki oli kuitenkin jo enemmän tai vähemmän selvää. Päivästä oli tulossa vauhdikas, koska hääpari ei halunnut nähdä toisiaan aamupäivällä, vaan vasta kirkossa. Lisäksi tästä syystä yhteisiä miljöökuvia ei voitu luonnollisesti ottaa aamupäivällä, vaan vasta vihkimisen jälkeen. Haasteista huolimatta päivän kuvaus meni suunnitelman mukaan.

Vihkiminen tapahtui komeassa Kalvolan kivikirkossa ja paikalle ajaessa tuulilasiin tipahti muutama vesipisara. Mielessä tietysti kävi varasuunnitelmat miljöökuvausta varten, mutta kun astuimme ulos kirkosta, vesikuuro oli vaihtanut maisemaa juuri sopivasti :)

Virallisen osuuden jälkeen hääpari ja juhlavieraat siirtyivät Kutilan työväentalolle jossa hääjuhlat jatkuivat myöhäiseen yöhön saakka. Häävieraita viihdytettiin mm. musiikkiesityksillä, puheilla ja ilotulituksella. Osa ohjelmanumeroista oli pidetty salassa hääparilta, mutta minulla oli niistä tieto etukäteen jotta osasin olla valmiina. Dokumentaariseen hääkuvaukseen kuuluu olennaisesti aidot ilmeet ja eleet yllättävissäkin tilanteissa.

valkoisen morsiamen korkokengät

viimeinen säätö morsiamen huntuun

lajitelma kyniä ja pensseleitä meikkaamiseen

kauniit sormukset pöydällä

sulhanen ja bestman tekee high fiven

hääpari alttarilla

rukous kirkon alttarilla

suudelma heinäpellossa

läheinen hetki

morsian ja sulhanen yhteiskuvassa kaasojen ja bestmanien kanssa

valmiiksi kaadetut konjakkilasit

hääkuvat-lasten-piirtämä-kortti

ilotulitus hääjuhlien kohokohta