Hääkuvat Jenna & Tuomo

Hääkuvat Jenna & Tuomo

helmikuu 16, 2010
|

Jennan ja Tuomon hääpäivää vietettiin keskellä kauneinta heinäkuuta Ikaalisten maalaismaisemissa. Hääpäivän kuvaus alkoi kampaamosta Jennan ja kaasojen kanssa. Sulhanen ja muu hääväki valmistautuivat kotona jonne suunnistin seuraavaksi. Aluksi tietysti kaikkia hieman jännitti, kun kuvaaja on mukana päivän tapahtumissa aamusta lähtien, mutta tämä ensijännitys unohtuu viidessä minuutissa. Tulen hyvin toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa ja hääparilla sekä läheisillä on paljon muutakin mietittävää ja hoidettavaa päivän aikana.

Kävin vielä tässä välissä Ikaalisten kylpylässä jossa tehtiin Jennan häämeikki. Onneksi mukana oli kaason puhelinnumero, sillä kylpylä olikin paljon odotettua suurempi, enkä olisi varmasti muuten löytänyt oikeaa paikkaa mitenkään :) Meikin jälkeen mentiin vielä kotiin pukeutumaan josta olikin lyhyt matka Ikaalisten kauniille Fredrika Sofian kirkolle. Yksi mielestäni hienoimpia hetkiä hääpäivässä on se, kun puvut ovat päällä, kaikki laitettuna ja on sellainen tyyni hetki ennen myrskyä. Kaikki suunnittelu ja valmistautuminen kulminoituu tuohon hetkeen ennen vihkimistä.

Kirkkoa tietysti aina jännitetään, mutta pyörtymisiltä vältyttiin tälläkin kertaa. Vihkimisen jälkeen jännitys laukeaa ja on on hääjuhlien aika. Jennan ja Tuomon juhlia vietettiin Luomajärven hevoskievarilla. Juhlapaikka oli idyllinen maaseutumiljöö joka sopi tyyliin erinomaisesti. Hääpari saapui hitaasti hiekkatietä pitkin upealla Cadillacilla ja heidät otettiin vastaan iloisesti taputtaen ja hurraten.

Vastaanoton jälkeen oli häävieraille luvassa ruokaa, juomaa sekä ohjelmaa. Ja tietysti kun Ikaalisissa oltiin, myös sahtia löytyi hevoskärryistä pellon laidalla. Illemmalla sain vielä ”lainattua” hääparia hetkeksi auringonlaskun aikaan ja kuvasimme muutaman ihanan yhteiskuvan joista yksi päätyi heidän hääkirjankin kanteen.

sulhanen ja bestman cadillacin seurassa

morsiamen häämeikki

morsiamen hääpuvun solmiminen

ha%cc%88a%cc%88kuvat-a%cc%88iti-meikkaa

fredrika sofian kirkko, ikaalinen

hääpari kirkossa, bestman taustalla

fredrika sofian kirkko, sisätila

hääpari saapuu cadillacilla juhlapaikalle

häävieraat onnittelevat hääparia

muotokuva hääparista punamultaseinää vasten

hääparin hääkuva maalaismiljöössä

hääpari suutelee puutarhassa