Hääkuvat Anni & Matti

Hääkuvat Anni & Matti

helmikuu 14, 2010
|

Sain Annilta postia kesällä 2009 jolloin hän kyseli olenko vielä vapaa kuvaamaan joulukuussa hääjuhlaa Tampereella. Päivä oli vapaa ja jätin tarjouksen koko päivän dokumentaarisesta kuvauksesta. Vaihdoimme vielä pari sähköpostia yksityiskohdista ja pari kuukautta myöhemmin sain tiedon että Anni ja Matti haluavat minut kuvaamaan heidän hääpäivän aamusta iltaan. Sovimme tietysti kuvauspalaverin jossa tutustumisen lisäksi kävimme läpi hääpäivän tapahtumia ja aikataulua. Oli alusta asti selvää että tulemme hyvin juttuun, palaverikin taisi hieman venähtää siinä jutellessa :)

Päivä alkoi kampaajan luota Tampereen keskustassa jossa kuvasin morsianta ja kaasoja laittautumassa. Matin matkaan lähdin kuvaamaan noin tunnin päästä, ajatus oli että jatkamme sitten Hotelli Tammerin miljöössä koko porukan kanssa. Tammerissa hääpari tietysti pukeutui jonka jälkeen kuvasimme muutamassa eri miljöössä ”virallisia” muotokuvia.

Vihkiminen sekä hääjuhla oli Pispalan haulitehtaalla jossa kuvaus jatkui tietysti myöhäiseen saakka. Näin hääkuvaajan näkökulmasta Annin ja Matin kanssa oli todella miellyttävä työskennellä, heillä oli selkeitä mielipiteitä kuvauksesta, mutta antoivat kuitenkin kuvaajalle vapaat kädet toteutuksen suhteen.

kynsien lakkaus kampaajalla

sulhanen hukassa hämeenkadulla

morsian laittaa sulhaselle puuteria

kaaso meikkaa kampaajalla

viulu hääjuhlassa

sulhanen laittaa kalvosinnappeja kiinni

vihkisormus sohvan puukäsinojalla

morsiamen hääkimppu

hääkuva hotelli tammerissa

hääkuva hotelli tammerin salissa

häävieras kuvaa morsianta ja kaasoja pokkarilla

lasten piirrustus hääparista