Tampereen häämessut 2010

Tampereen häämessut 2010

helmikuu 3, 2010
|

Viikonloppuna on jälleen tiedossa perinteiset Tampereen häämessut Tampere-talossa. Aamusta iltaan molempina päivinä esillä on tulevaa häämuotia ja tarjouksia alan firmoilta. Itse en häämessuille osallistu tällä kertaa koska olen lauantaina kuvaamassa talvihäitä aamusta iltaan.

Häämessuilla on tietysti kaikenlaista kivaa häitään suunnitteleville, mutta suosittelen että mukavien kävelykenkien lisäksi ottaa mukaan hyvät hermot. Kilpailu on tietysti kovaa ja jokainen firma haluaa tarjota omia esitteitään, syömään karkkia, osallistumaan arvontaan jne. Parin tunnin kiertelyn jälkeen alkaa varmasti rassaamaan vastailla samoihin kysymyksiin uudelleen ja uudelleen: ”onko teillä jo hääpäivä tiedossa?” tai ”onko juhlapaikka varattuna?”

Onneksi omat asiakkaani ovat niin fiksuja että ymmärtävät varata ammattikuvaajan ikuistamaan hääpäivän tunnelmat hyvissä ajoin etukäteen :)

Aiheeseen liittyen häät.fi sivustolla oli toteutettu tutkimus jossa 1402 lukijaa vastaili erilaisiin häihin liittyviin kysymyksiin. Tässä muutama mielenkiintoinen tulos:

  • Heinäkuu on suosituin kuukausi mennä naimisiin. 26% vastaajista haluaa solmia avioliiton heinäkuussa.
  • 59% vastaajista haluaa pitää häänsä kesällä.
  • Eniten rahaa hääjuhlan järjestämisessä käytetään ruokaan sekä juomaan.
  • 57% halusi palkata ammattikuvaajan.
 • Näin valokuvaajana ihmetyttää tietysti miten 43% hääpareista aikoo järjestää hääpäivän kuvauksen? Kertakäyttökameroita? Sukulainen? Kyse on kuitenkin ainutkertaisesta päivästä joten luonnollisesti suosittelen ammattilaisen palkkaamista.

  hääpari morsiamen hunnun alla lähekkäin