Pirteä Paketti

Pirteä Paketti

maaliskuu 24, 2009
|

Pirteä Paketti on lahja- ja juhlaliike näsilinnankadulla ihan Tampereen keskustassa. Tapasin liikettä pitävän Katrin NYV-valmennuksessa viikko takaperin, mutta emme ehtineet juttelemaan kunnolla, vaan sovimme että poikkean liikkeessä paremmalla ajalla.

Katri mainitsi että liikkeen ajatus on olla paikka, josta saa kaiken juhlarekvisiitan kätevästi yhdestä paikasta. Näin säästyy aikaa ja hermoja kun ei tarvitse juosta ympäri kaupunkia yksittäisiä tavaroita hakien. Valikoimista löytyy kaikenlaista ihan perustarvikkeista vähän erikoisempiinkin tuotteisiin; painetut lautasliinat, kakunkoristeet, vaihtoehtoja hääkarkeille, käsinsidotut hääkirjat, Maria Drockilan kynttilät jne. Iso osa tuotteista on kotimaista käsityötä ja tehty laadukkaista materiaaleista.

Teen Katrin kanssa yhteistyötä juhlien ja häiden tiimoilta, luonnollisesti häneltä aina silloin tällöin kysytään tietoa valokuvaajista ja minulta vastavuoroisesti tiedustellaan sattuisinko tietämään mistä saisi kivoja lahjoja hääjärjestelyväelle :)

Käy tutustumassa verkkosivuihin: http://www.pirteapaketti.fi/

Pirteä Paketti logo