Panoraamoja Tampereelta

Panoraamoja Tampereelta

Eilen torstaina oli jälleen valokuvakävelyn vuoro. Idean kohteesta heitti tällä kertaa ilmaan Pasino, eli aloitimme Laukontorilta josta siirryimme pikkuhiljaa Ratinan suuntaan. Minulla oli tarkoitus kuvata panoraamoja joten muu porukka kierteli ympäri toria kun eräät saivat kököttää paikallaan hievahtamatta. Käyttämäni tekniikka ei ole kovin vauhdikasta joten tällaisia 360 x 180 asteen panoraamoja tein vain yhden ja muutaman muun pienemmän panoraaman jotka ovat vielä työn alla.

Pallopanoraaman tekeminen hyvälaatuisena on työlästä ja tähän allaolevaan on käytetty 108 eri ruutua. Myös kuvaamisen aikana on syytä olla tarkkana, koska yhdenkin ruudun puuttuminen siirtää koko projektin useimmiten suoraan roskikseen.

Panoraama on noin 2mb kokoinen tiedosto, joten hitaammilla yhteyksillä lataus saattaa kestää hetken aikaa. Panoraamaa voi liikuttaa joko allaolevilla nuolilla tai vapaasti pitämällä hiiren vasenta nappia pohjassa ja liikuttamalla kuvan päällä.

[kml_flashembed publishmethod=”static” fversion=”9.0.0″ movie=”http://www.juhakuvaa.com/wordpress/wp-content/uploads/video/laukontori.swf” width=”537″ height=”300″ targetclass=”flashmovie” quality=”best” allowfullscreen=”false”]

Get Adobe Flash player

[/kml_flashembed]