Mahtavuutta x 1000

Mahtavuutta x 1000

Tänään oli sellainen päivä että allekirjoittanut yllätettiin puun takaa ihan kunnolla. Ohjelmassa oli iltapäivällä brändäysjuttua Lisa Sounion vetämänä Nuorten Yrittäjien Voimala -projektin tiimoilta. Ennen Lisan settiä tapahtuman järjestäjät kuitenkin pyysivät lavalle jotain Juhaa. Ihan heti ei tietysti leikannut että puhuivat minusta, mutta näin se vain oli. NYV halusi luovuttaa minulle kunniakirjan jossa mainitaan positiivisella tavalla aktivismi, verkostoituminen ja olen kuulemma heimon alkuasukaskin :)

Saattaa hyvinkin olla, että edellisestä kunniakirjasta on aikaa vierähtänyt vähintään 20 vuotta. En niissä lasten hiihtokisoissakaan tainnut ihan kunniakirjasijoille yltää :)

Eikä tässä vielä kaikki. Kunniakirjan mukana seurasi aivan painotuore Lisa Sounion kirjoittama Brändikäs -kirja. Ei voi sanoa muuta kuin mahtavuutta x 1000 tänään siis. Kunniakirjan voisi toki myöntää monelle muullekin aktiivisille, joten ehkä jotain tämänsuuntaista nähdään vielä uudelleen seuraavissa valmennuksissa ja tapahtumissa. Kiitos paljon.

Tämäniltaisesta Lisa Sounion setistä jäi mieleen hauskojen tarinoiden lisäksi paljon hyviä pieniä ajatushippusia, joita varmasti avataan kirjassa tarkemmin. Lisan esityksessä ei kuultu kertaakaan ”mediakonvergenssia” tai ”diskurssia” joka on ihan positiivista. Brändäys, markkinointi ja viestintä niin helposti lipsuu epämääräisen terminologian puolelle, jota ei mainostoimiston Erkkikään jaksa kovin pitkään :) Lisan ajatuksia brändäyksestä ja paljosta muustakin löytyy hänen pitämästään blogista.