Ihana hääkirja

Ihana hääkirja

Olen aiemminkin kertonut blogissa ja asiakkailleni että mielestäni hääkuvaus on syytä tehdä pitkän kaavan mukaan ja välttää ”pelkkää” potrettikuvausta. Loppupeleissä hääpäivästä käteen jää muistot ja ihanat valokuvat, kaikki muu on niin katoavaista, mutta mukaviin tunnelmiin on kiva palata vielä vuosien jälkeenkin.

Riikan ja Pertin hääjuhlaa vietettiin viime kesänä Tampereella Viikinsaaren maisemissa. Koko kuvausprojekti tehtiin todellakin pitkän kaavan mukaan ja tapasimme ensimmäisen kerran kahvikupin äärellä hyvissä ajoin. Dokumentaarinen hääkuvaus oli tässä vaiheessa vielä ehkä hieman tuntematon käsite, mutta on aina yhtä hauska huomata kuinka hääparin pään päällä ”lamppu syttyy” ja asiasta innostutaan.

Kevät kului nopeasti ja hääpäivän ohjelma tarkentui matkan varrella. Jotain varmasti ansaitusta luottamuksesta kertoo myös se, että noin viikkoa ennen hääpäivää teimme morsiamen kanssa huomenlahjakuvauksen josta sulhasella ei ollut minkäänlaista aavistusta. Tavoitteena oli tehdä pieniä tyylikkäitä ja sensuelleja mustavalkokuvia, jotka on tarkoitettu ainoastaan sulhasen nähtäväksi. Kuvat laitettiin kehyksiin ja sopivaan laatikkoon (secret box) joka toimitettiin sviittiin huomenlahjaksi.

Mutta kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten tarina jatkuu allaolevassa videossa.

[flv:http://www.juhakuvaa.com/wordpress/wp-content/uploads/video/riikkajapertti.flv 480 272]

Haluatko hyviä vinkkejä hääjuhlien suunnitteluun? Tilaa Häävinkit ja Ideat -uutiskirje.