Häämessut paketissa

Häämessut paketissa

Tampereen häämessut on pistetty pakettiin tältä vuodelta, ja esitän tässä kiitokset kävijöille omasta ja edustamani yhtiön puolesta. Kahden päivän aikana tavattiin paljon asiakkaita, joilla hääjuhlat ovat ajankohtaiset tänä kesänä tai viimeistäänkin vuonna 2010. Oli myös ilahduttavaa kuulla, kuinka aivan kaikki eivät välttämättä halua enää kesähäitä, vaan syksy ja talvi ovat aivan yhtä hyviä vaihtoehtoja.

Valitettavasti en ehtinyt itse kiertää messuosastoa juurikaan varsinaisina messupäivinä, mutta täytyy olla yhteydessä jälkikäteen mahdollisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Ja toki päinvastoin myös, allekirjoittaneeseen saa olla yhteydessä, posteja luetaan ja puhelimeen vastataan.

Kuten jo edellisessä messuviestissä puffasin, teen dokumentaarista hääkuvausta. Aiheesta oli mainittu lyhyesti tämän päivän aamulehdessäkin. Ajatus on siis kuvata hääpäivä aamusta iltaan siten, että hääparia tai vieraita ei jatkuvasti pyydetä poseeraamaan, kääntämään päätä oikealle tai hymyilemään. Dokumentaarisessa kuvauksessa on mielestäni tärkeää tavoittaa oikeat tunnelmat ja tilanteet siinä hetkessä kuin ne oikeasti tapahtuvat, ilman teennäistä poseerausta.

Kuvauksesta ja vielä vapaista kuvauspäivämääristä voi kysellä minulta näppärästi suoraan esimerkiksi yhteydenottolomakkeella.

Haluatko hyviä vinkkejä hääjuhlien suunnitteluun? Tilaa Häävinkit ja Ideat -uutiskirje.