Häämessut - Dokumentaarinen hääkuvaus

Häämessut – Dokumentaarinen hääkuvaus

Ensimmäinen päivä Tampereen häämessuja on takanapäin ja täytyy sanoa, että olen varsin positiivisesti yllättynyt huomiosta ja yhteydenotoista. Päivän aikana käytiin valtava määrä hyviä keskusteluja hääkuvauksista, ja kaikesta muustakin hääpäivään liittyvästä. Kovin pitkiä ja syvällisiä keskusteluja ei messuilla tietenkään voi kaiken hälinän keskellä käydä, jutellaan sitten myöhemmin kuvauspalaverissa lisää kaikista yksityiskohdista.

Oli oikein mukava huomata näin kuvaajan näkökulmasta, että hääkuvaajan varaamista ei jätetä enää viimetippaan, vaan nykyään ollaan ajoissa liikkeellä. Suosittelen että kuvaaja varataan 6-9 kuukautta etukäteen, näin varmistetaan että päivämäärät sopivat puolin ja toisin. Messuilla oli myös hauska tavata hääpareja, joiden kanssa kesän kuvauksista on jo aiemmin sovittu.

Messutarjous – Dokumentaarinen hääkuvaus

Jos vielä etsit kuvaaja esimerkiksi tämän kesän häihin, hyödynnä ihmeessä messutarjoukseni: 50 euron alennus koko päivän dokumentaarisesta hääkuvauspaketista. Tarjous on voimassa helmikuun aikana sovittuihin hääkuvauksiin. Tarkempia tietoja saa luonnollisesti joko tulemalla juttelemaan henkilökohtaisesti, tai sitten puhelimella ja sähköpostin välityksellä.

Nähdään häämessuilla

Jos vielä tänään lauantaina ette ehtineet häämessuilla piipahtamaan, huomenna ehtii vielä hyvin. Tulkaa juttelemaan hääkuvauksesta, tutustumaan upeisiin hääkirjoihin ja samalla voitte osallistua Villa Silvan arvontaan, jossa pääpalkintona vappulounas kahdelle hengelle Villa Silvassa Nokialla.

Liity Hääkuvaaja Juha Sompinmäki sivun faniksi Facebookissa.

Haluatko hyviä vinkkejä hääjuhlien suunnitteluun? Tilaa Häävinkit ja Ideat -uutiskirje.