Hääkuvakirja

Hääkuvakirja

Tein pieniä muutoksia verkkosivuille ja etusivulta poistuivat linkit joiden päivittäminen oli turhan hankalaa. Eli kertauksena vielä näin blogimerkintänä tuo ajankohtaisempi, eli hääkuvakirja.

Valokuvakirjoja juhlakuvista

Valokuvia otetaan digikameroilla uskomattoman paljon verrattuna aikaan, jolloin kuvien näkemiseen vaadittiin filmin kehitys ja vedosten teettäminen. Tänä päivänä kuvat päätyvät muistikorteille ja tietokoneiden uumeniin. Samalla on kadonnut osa ”kuvan katsomisen” viehätyksestä kun paperivedoksia tehdään vähemmän.

Juhlakuvaukseen liittyen suosittelen lämpimästi, että kuvista tehdään ammattilaatuinen valokuvakirja. Teen teille kirjasta ensin alustavan version johon valitsen kuvat ja suunnittelen asettelun. Käymme tämän ennakkoversion läpi yhdessä ja sovimme tarvittavista muutoksista sekä mietimme kirjaan tulevat tekstit, nimet, päivämäärät jne. Annan kirjan teille hyväksyttäväksi vielä ennen painoon lähettämistä.

Jokainen kirjaprojekti on yksilöllinen ja räätälöidään asiakkaan tarpeisiin. Painatus tehdään laadukkaalle kaksipuoleiselle mattapintaiselle paperille nelivärityönä, eli kirjat ovat hyvin korkealaatuisia. Laadukas valokuvakirja kertoo juhlapäivän tunnelmista ainutlaatuisella tavalla.

Ota yhteyttä, tehdään teille upea valokuvakirja.