2010 hääkuvaus

2010 hääkuvaus

elokuu 4, 2009
|

Allekirjoittanut on viimeaikoina ollut kohtuullisen kiireinen pääasiassa hääkuvauksien tiimoilta. Kesä on tietysti sitä aikaa, jolloin usein mennään naimisiin. Olen tästä aiheesta varmasti kirjoittanut jo lukemattomat kerrat aiemminkin, mutta kertaus tuskin lienee pahitteeksi.

Hääjuhlan järjestäminen on tavallaan vähän samanlaista kuin palapeliä kokoaisi. Palaset sopivat yhteen ainoastaan yhdellä tavalla. Palasilla tässä yhteydessä tarkoitan tietysti juhlien isoja elementtejä; kirkko, juhlapaikka, catering ja valokuvaus. Näiden neljän yhteensovittaminen lähinnä päivämäärien osalta on monesti hankalaa.

Parhaiten palaset saavat sopimaan, kun ajoittaa kokoamisen riittävän ajoissa. Nykyään hääjuhlien järjestäminen aloitetaan usein vähintään vuotta ennen. Mitä enemmän on aikaa järjestää, sen todennäköisemmin saa sellaiset juhlat kuin haluaa. Liian usein joudun valokuvaajan ominaisuudessa kertomaan, että kyseinen päivämäärä on jo mennyt, tai pahimmassa tapauksessa samaa päivämäärää tavoittelee yhtäaikaa useampi hääpari. Näissä tapauksissa nopeus ratkaisee, eli aikaiset linnut (hääparit) nappaavat madon (valokuvaajan).

sukkanauhan heitto

Jos vielä etsit hääkuvaajaa vuodelle 2010, ota yhteyttä nyt.