Selviytymispakkaus häävieraille

Hääpäivä on kiireinen tietysti hääparille, mutta aiheuttaa varmasti ylimääräistä stressiä ja sydämentykytystä myös häävieraille Stressiä voi tietysty vähentää tekemällä hyvät suunnitelmat ja toteuttamalla ne hyvissä ajoin, mutta aina joskus sattuu myös jotain odottamatonta mihin ei vain kertakaikkiaan oltu varauduttu. Tässä on muutamia tuotteita, jotka ovat kaikki helposti saatavilla ja niistä voi koostaa pienen selviytymispakkauksen esimerkiksi vessoihin häävieraita varten.

Päänsärky saattaa yllättää ja tällöin selviytymispakkaukseen on hyvä varata tehokasta särkylääkettä. Välttämättä ei kannata testata mitään uutta ja eksoottista lääkettä, vaan sitä samaa mitä on tottunut käyttämään. Joistakin särkylääkkeistä voi saada sivuoireeksi vatsanväänteitä.

Joskus myös jokin vaate saattaa vain yksinkertaisesti revetä. Kovin isoja korjausoperaatioita ei hääpäivänä tehdä, mutta neuloja ja lankaa tai vähintään hakaneula saattaa pelastaa päivän. Suihkutettavaa deodoranttia sekä miehille että naisille. Siteitä. Tamponeja. Närästyslääkettä. Hiuslakkaa. Purukumia tai jotain pastilleja hengityksen raikastamiseksi. Nenäliinoja. Normaaleja laastareita sekä rakkolaastareita. Pikaliimaa.

Pakkaukseen voisi tietysti sisällyttää yhden kappaleen ihan kaikkea, mutta näillä pääsee ainakin hyvin alkuun. Jos selvitymispakkauksen jättää yleisiin tiloihin ja hääjuhlissa on pieniä lapsia, kannattaa miettiä etukäteen jos vaikka lääkkeet ja muut vaaralliset tavarat olisivat kaasojen/bestmanien takana. Hääpari voi tietysti koostaa itselleen oman selviytymispakkauksen johon morsian lisää luultavasti ainakin tarvikkeet jos meikkiä tarvitsee ehostaa illan myötä.

Haluatko hyviä vinkkejä hääjuhlien suunnitteluun? Tilaa Häävinkit ja Ideat -uutiskirje.