Morsiuskampaus ja meikki

Nykypäivän morsiamelle on tärkeää, että hänen morsiuskampauksensa ja meikkinsä on suunniteltu juuri hänelle ja hänen juhlaana ajatellen. Kampauksissa haetaan esille paljon morsiamen persoonallisuutta. Esimerkiksi lettikampausten suosio on ollut kovasti nousussa, myös niin sanottuja ”mattakampauksia” tehdään paljon. Mattakampaukset ovat kiillottomampia ja voisi sanoa ”rokahtavampia” ja rennompia kun perinteiset kiillotetut kampaukset.

Kampausten suunnittelu aloitetaan yleensä, kun puku ja illan värit ja teemat ovat morsiusparille selvillä. Kukkien, koristeiden ja hunnun käyttö kannattaa myös miettiä tässä vaiheessa, koska ne vaikuttavat kampauksen rakenteeseen. Kampauksesta voidaan tehdä koeversio, mutta monesti pelkkä konsultointi morsiamen kanssa riittää.

Morsiusmeikki on nykyään monesti hyvin pehmeä, ja sillä korostetaan morsiammen luonnollista kauneutta. Vahvat meikit eivät ole tänäpäivänä kovassa huudossa. Jos kuitenkin morsian tahtoo vahvemman meikin, niin silloin korostetaan yleensä joko silmämeikkiä tai huulimeikkiä. Kumpaakin ei voi laittaa kovin vahvaksi, silloin kokonaisuudesta tulee aivan liian raskas.

Jos morsian on epävarma siitä mitä hän tahtoo, niin suosittelen etsimään kuvia tyyleistä joita hän tahtoisi kokonaisuuteensa sisällyttää. Loppupeleissä hääpäivästä on tarkoitus nauttia ilman suurempaa huolta huomisesta, joten kaikki tyylit rohkeasti käyttöön.

Morsiuskampauksista voi kysyä lisää täältä.

Ara