Huoliteltu ulkonäkö antaa itsevarmuutta tärkeään hetkeen

Olen kuullut morsiamilta usein siitä, että kun on kädet siistissä kunnossa, niin on itselläänkin paljon itsevarmempi olo ja iloisempi mieli. Nykypäivänä geelikynnet ovat morsiamen ehdoton varustus, mutta jos ei halua niitä pitää tai ei työn puolesta pysty, niin silloin on olemassa kevyitä, mutta kynsilakkaa varmempia ja kestävimpiä ratkaisuja. Esimerkiksi jos haluaa kynnet vain pariksi viikoksi, niin silloin Gellinium kestolakkaus on hyvä vaihtoehto. Se pysyy varmasti ja sen voi myös itse ottaa pois. Morsiamet jotka haluavat pitkäkestoisemmat kynnet, laitattavat ranskalaiseen manikyyriin lisäksi yleensä hillityt, pukuun tai hääteemaan sopivat koristelut. Ne ovat yleensä kukkasia tai kiekuroita, jotka askarrellaan käsityönä. Koristeluista on hyvä mainita etukäteen, jotta niiden suunnitteluun ja toteutukseen jää hyvin aikaa.

Käsien hoito

Ennen geelikynsien ottoa on hyvä tehdä käsien perusrasvaus, koska geelitkään eivät piilota haljenneita kynsinauhoja, eivätkä ne myös näytä hyvältä sormuskuvissa. Jos ei normaali käsivoide auta, niin apteekista voi hakea vähän tujumpaa ainetta ja pahasti vaurioituneisiin kynsinauhoihin tepsii vanha kunnon Bepanthen. Nämä vinkit sopivat hyvin myös miehille :)

Ripsien pidennykset ja varpaiden geelaus

Ripsien pidennykset kannattaa ottaa paria päivää ennen ja jos haluaa ihan varman päälle, niin sitten kuukautta ennen. Myös pidennykset voi suunnitella ihan mieleisekseen. Ripset ovat sinänsä kätevät, ettei hääpäivänä tarvitse miettiä ”valuuko ripsiväri?”, jos vähän itkettääkin. Emme kuitenkaan suosittele ottamaan timantteja ripsiin hääpäiväksi, koska ne heijastavat valoa ja näin saattavat pilata hienoja kuvia. Ja viimeisenä, muttei vähäisempänä on tietenkin varpaiden geelaus. Se kestää varpaissa parisen kuukautta ja häämatkalla on kiva pitää varvastossuja. Perinteiden mukaan morsiamella pitäisi olla jotain sinistä, ja kerran yksi morsian halusi siniset kukkaset varpaisiin. Se oli mitä loistavin idea!

Ksenia

Lisää aiheesta La Chocolá:sta