Hääkutsujen suunnittelua

Hääkutsujen suunnittelua

toukokuu 21, 2010
|

Kesän 2010 hääsesonki on aluillaan ja toivottavasti suurimmat järjestelyt ovat valmiina. Kaikki kesähäitä järjestäneet tietävät kuinka asiat sujuvat huomattavasti helpommin, kun niiden järjestely aloitetaan hyvissä ajoin. Aikaa tietysti kuluu sen mukaan, kuinka paljon haluaa tehdä itse. Itse tekemällä saa hääjuhlastaan juuri sellaisen kuin haluaa.

Hääkutsut ovat yksi tällainen asia, joita voi alkaa suunnittelemaan jo hyvissä ajoin. Kutsut ovat oikeastaan se ensimmäinen asia joka tavoittaa häävieraat, ja näin ollen luovat pohjan sille tunnelmalle ja fiilikselle mitä hääjuhlaan halutaan. Lienee sanomattakin selvää, että hääkutsut ovat tästä syystä tärkeä osa hääpäivää.

Jos suunnitteluun haluaa apua sekä ideoita, se onnistuu kätevästi Designkellarin hääkutsu-kurssilla. Kurssilla kahden visuaalisen suunnittelijan johdolla rakennetaan oma uniikki hääkutsu ja lisäksi mukaan saa tulostusvalmiin .pdf muotoisen tekstitiedoston.

Kurssin vetäjät Sini Mattila ja Sanna Silvia Ijäs ovat tehneet graafista suunnittelua, puvustusta ja kuosisuunnittelua mm. Nansolle, Finlaysonille, Univisiolle, Anttilalle, Finnkarelialle ja japanilaisille yrityksille joten kokemusta sekä näkemystä heiltä varmasti kutsujen suunnitteluun löytyy. Ensimmäinen kurssi järjestetään noin viikon päästä 27.5.2010, ja lisää kursseja on luvassa myöhemmin kesällä.

Designkellari logo